Team ExcelAir neemt deel aan de ScanCoveryTrial

Op 6 januari begint Team ExcelAir aan de ScanCoveryTrial. Het rijden met de 4×4 is al jaren een hobby voor mij en mijn neef Richard Duivenvoorden. Toen de ScanCT op ons pad kwam, hoefden we er dan ook niet lang over na te denken en hebben we ons ingeschreven (www.scanct.nl). De ScanCT is een autotoertocht naar het noorden van Scandinavië midden in de winter. 7000 km rijden onder extreme omstandigheden in acht dagen! We gaan rijden met de 4×4 van Richard, speciaal geprepareerd voor dit avontuur.

Het rijden van deze tocht doen we om onze eigen grenzen te verleggen en om wat van de wereld te zien. Het mooie is dat we met deze tocht ook geld inzamelen voor een goed doel; War Child. Samen met onze sponsoren hebben wij nu zo’n € 5.000,- ingezameld.  Wij hebben voor War Child gekozen omdat er nog steeds zoveel kinderen leven in conflictgebieden die de hulp van War Child ontzettend hard nodig hebben. Veel deelnemers aan de ScanCT rijden voor een door hen zelf gekozen goed doel en ook de ScanCT organisatie steunt een aantal goede doelen.

Donaties zijn nog steeds van harte welkom. Je kunt dit doen op rekening NL29 RABO 0368 1377 16 tav R. Duijndam / WarChild.

Tijdens de tocht kun je op de hoogte blijven via Facebook https://www.facebook.com/ScanCT2017/ of via de ScanCT app (Apple appstore / google play) kun je ons live volgen op de wereldkaart.
Alvast het beste gewenst voor 2017.

Rene Duijndam en Richard Duivenvoorden